Povestea noastră

Povestea noastră a început în 1985, în orașul Zwevezele din Belgia.
Joris Ide este numele fondatorului companiei. La început, compania se ocupa cu producția și vânzarea de țigle metalice zincate sau pre-acoperite. În 2001 ne-am extins pe plan internațional. Eram prezenți pe piața din România și Franța, urmată de Ungaria în anul 2004, Anglia și Croația din 2006 și Germania începând din 2012.

image

În prezent

Joris Ide este un producător de materiale de construcții specializat în producția de panouri sandwich, tablă profilată, țiglă metalică pentru acoperișuri, închideri și accesorii.
Din anul 2015, grupul Kingspan a achiziționat integral grupul Joris Ide din care face parte și divizia Joris Ide România. Prin expertiza lor ne-au ajutat să devenim mai eficienți la nivel de producție, fără sa ne pierdem din identitatea organizațională.

image

Misiunea noastră

Ne mândrim cu varietatea de soluții pe care le oferim atât pentru sectorul industrial, cât și cel rezidențial. Scopul nostru este de a ne asigura că oferim clienților produsele și serviciile de care au nevoie în funcție de proiect și că contribuim la crearea de parteneriate de lungă durată benefice pentru ambele părți.